Σχετικά με εμάς

Αν ψάχνετε για μια ευρεία γκάμα άνετων και παπουτσιών μόδας, απλώς περιηγηθείτε στην εκτεταμένη συλλογή παπουτσιών μας. Ειδικευόμαστε στα αθλητικά παπούτσια για μια άνετη εμπειρία τρεξίματος και διασκέδασης στην καρδιά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών. Καλωσορίστε τους πελάτες για να δημιουργήσετε μια διαρκή φιλία συνεργασίας μαζί μας στο εγγύς μέλλον. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε σύντομα! Τα παπούτσια μας είναι της υψηλότερης ποιότητας και τα στυλ μας κυμαίνονται από αθλητικά αθλητικά παπούτσια έως και αστικά παπούτσια τρόπου ζωής.

Είμαστε υπερήφανοι που όχι μόνο διαθέτουμε τη μεγαλύτερη και πιο επιθυμητή συλλογή προϊόντων, αλλά και τις χαμηλότερες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών οποιουδήποτε διαδικτυακού πάνινα παπούτσια. Παρόλο που οι τιμές μας είναι κατά μέσο όρο 25% χαμηλότερες από αυτές των ανταγωνιστών μας, προσφέρουμε υποστήριξη που ανταγωνίζεται οποιοδήποτε από τα κορυφαία διαδικτυακά καταστήματα. Το πλήρες και φιλικό προσωπικό μας είναι αφοσιωμένο στην απάντηση στις ερωτήσεις σας και θα απαντήσει σε οποιοδήποτε φωνητικό ταχυδρομείο ή email που λαμβάνεται εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Εκείνοι που είναι νευρικοί ή άβολα όταν κάνουν μια διαδικτυακή αγορά δεν έχουν τίποτα να φοβούνται όταν ψωνίζουν στο runtopstar.com. Στο runtopstar.com, όλες οι συναλλαγές υποβάλλονται σε επεξεργασία με κρυπτογράφηση SecureTrust SSL 256 bit διασφαλίζοντας ότι οι πληροφορίες σας είναι ιδιωτικές και μη διαθέσιμες σε πιθανούς χάκερ και κλέφτες ταυτότητας. Στο runtopstar.com, οι παραγγελίες δεν είναι μόνο εγγυημένες για παράδοση, αλλά είναι εγγυημένες ότι θα παραδοθούν γρήγορα.

Η υπόσχεσή μας σε εσάς

Εγγυόμαστε ότι ό, τι πουλάμε είναι καινούργιο.
Πουλάμε μόνο γνήσια προϊόντα από εξουσιοδοτημένες πηγές.
Δεν πουλάμε πλαστά, αντίγραφα, παράλληλες εισαγωγές, δευτερόλεπτα ή ψωνίζουμε λερωμένα αντικείμενα.
Είμαστε παθιασμένοι με την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών: γρήγορη, φιλική και επαγγελματική.
Είμαστε ηγέτες καινοτομίας και σχεδιασμού που προσπαθούν να βοηθήσουν αθλητές όλων των επιπέδων δεξιοτήτων να επιτύχουν κορυφαία απόδοση με κάθε προϊόν που φέρνουμε στην αγορά.
Επιλέγουμε τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα για να σας προσφέρουμε ανώτερη ποιότητα και εξαιρετική αξία.
Προσθέτουμε συνεχώς νέα στοιχεία σε αυτόν τον ιστότοπο, οπότε ελάτε να μας επισκεφτείτε ξανά σύντομα.
Είμαστε επικεντρωμένοι στους καταναλωτές και, συνεπώς, βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα, την εμφάνιση, την αίσθηση και την εικόνα των προϊόντων μας και των οργανωτικών δομών μας, ώστε να ταιριάζουν και να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των καταναλωτών και να τους παρέχουμε την υψηλότερη αξία.

Ωρες λειτουργίας

Μπορείτε να ψωνίσετε στον ιστότοπό μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Οι ώρες λειτουργίας του γραφείου μας για την εξυπηρέτηση πελατών είναι 9:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ. ώρα ΗΒ, Δευτέρα έως Παρασκευή, εξαιρουμένων των αργιών.
Στόχος μας είναι να απαντήσουμε στα email σας και σε οποιαδήποτε τηλεφωνικά μηνύματα εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή απλά θέλετε να συνομιλήσετε, μην διστάσετε επικοινωνήστε μαζί μας. Δεν είμαστε μόνο φιλικοί, αλλά εντελώς διακριτικοί και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βεβαιωθούμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών.