Διανομή

Έχουμε καλή γνώση των διαδρομών αποστολής και επιλέγουμε τη βολική διαδρομή αποστολής που κάνει την παράδοση πιο γρήγορη. Λαμβάνοντας υπόψη τη μακρινή αποστολή, προσφέρουμε 6 τρόπους αποστολής: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS και Air Mail.

Πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας, πρέπει να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να υποβάλουμε όλα τα αντικείμενά σας μέσω των αυστηρών δοκιμών ποιοτικού ελέγχου. Εξαιτίας αυτού, ο συνολικός χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον χρόνο αποστολής μόνο.

 

Συνολικός χρόνος παράδοσης = Χρόνος αποστολής + Χρόνος επεξεργασίας

 

Χρειάζονται αρκετές εργάσιμες ημέρες για το ταξίδι με πακέτο από τις εγκαταστάσεις μας στον προορισμό σας. Ο πιο γρήγορος χρόνος παράδοσης είναι 7 ημέρες. Ο ακριβής χρόνος αποστολής βασίζεται στα πρότυπα της ναυτιλιακής εταιρείας (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) και τη μέθοδο αποστολής που έχετε επιλέξει.

Προσφέρουμε γρήγορη αποστολή. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα σας βρίσκονται στο δρόμο τους, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο παρακολούθησης. Αφήστε μας τη σωστή διεύθυνση και τον έγκυρο αριθμό τηλεφώνου σας! Τυχόν απώλεια που προκαλείται από τη λανθασμένη διεύθυνση παραλήπτη ή τον αριθμό επαφής βαρύνει τους πελάτες.

Οι παραδόσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα αποθεμάτων. Εάν έχουμε πρόβλημα με την παραγγελία σας, όπως η μη διαθεσιμότητα ενός αντικειμένου, θα σας καλέσουμε. Εάν δεν είστε διαθέσιμοι, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει για τις ενέργειες που κάνουμε. Ορισμένες από τις μεθόδους παράδοσης επιτρέπουν την πλήρη παρακολούθηση της αποστολής σας από την αποστολή μέχρι την παράδοση και την υπογραφή από εσάς. Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό μεταφορέων για τη διασφάλιση της παράδοσης σε εσάς. Οι χρεώσεις μας σε εσάς καλύπτουν όλα τα ταχυδρομικά τέλη, τη συσκευασία και την ασφάλιση έως την αξία των αγαθών που αγοράζετε.

 

Μέθοδος χρόνου αποστολής:

Τυπική αποστολή: Περιοχή συμπεριλαμβανομένων Ηνωμένων Πολιτειών, Καναδά, Ηνωμένου Βασιλείου με 7-10 εργάσιμες ημέρες

Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ουκρανία, Ιαπωνία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ελβετία με 7-15 εργάσιμες ημέρες.

Βραζιλία, Ρωσία, Ιταλία, Αργεντινή, Χιλή, Μεξικό με 20-25 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι άλλες χώρες με 7-25 εργάσιμες ημέρες.

 

Χρόνος επεξεργασίας

1-3 εργάσιμες ημέρες (ορισμένα προϊόντα θα διαρκέσουν 5 εργάσιμες ημέρες).


Τι γίνεται αν είστε έξω όταν φτάσει η παραγγελία σας;

Εάν είστε έξω κατά την άφιξη του δέματος, ο ταχυδρόμος ή ο ταχυμεταφορέας σας θα αφήσει μια κάρτα που θα σας λέει πού θα παραλάβετε τη διακριτικά συσκευασμένη παραγγελία σας.

Εάν το δέμα σας μεταφερθεί στο πλησιέστερο γραφείο παράδοσης, θα πρέπει να πάτε και να παραλάβετε το δέμα σας.

Εάν το δέμα σας μεταφερθεί στην πλησιέστερη αποθήκη ταχυμεταφορών, μπορείτε να το παραλάβετε ή να κανονίσετε την παράδοση.

 

Τι γίνεται αν η παραγγελία σας δεν φτάσει όταν περιμένετε;

Εάν η παράδοση σας έχει καθυστερήσει περισσότερο από 4 εργάσιμες ημέρες, επικοινωνήστε μαζί μας

 

Πού παραδίδεται το runtopstar.com;

Το runtopstar.com παρέχει σε πολλές χώρες, όπως

Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένο Βασίλειο Δηλώνει πολλά άλλα!