Ανταλλαγή & επιστροφή

Θέλουμε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας

Ελέγξτε το το συντομότερο δυνατό μετά την παραλαβή και μην ανοίξετε αξεσουάρ πριν ελέγξετε το κύριο είδος ή τα μεγέθη. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε απολύτως ευχαριστημένοι με την αγορά σας, τότε θα την ανταλλάξουμε ή θα την επιστρέψουμε με την παρούσα πολιτική επιστροφών. Δωρεάν επιστροφές 365 ημερών. Επιστρέψτε οτιδήποτε για οποιονδήποτε λόγο για έως και ένα χρόνο μετά την αγορά του. Θα σας δώσουμε αντικατάσταση ή πλήρη επιστροφή χρημάτων.

 

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιθεωρήσετε και να δοκιμάσετε προϊόντα με τρόπο που θα ήταν εφικτός σε ένα κατάστημα. Είναι εντάξει να δοκιμάσετε παπούτσια για μέγεθος.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε μέρος ή ολόκληρη την παραγγελία σας για επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερών από την ημέρα μετά την παράδοση του αντικειμένου. Μπορείτε να μας ενημερώσετε υποβάλλοντας αίτημα επιστροφής στην ενότητα ολοκληρωμένων παραγγελιών του λογαριασμού σας σε αυτόν τον ιστότοπο ή μέσω email ή τηλεφώνου.

Τα προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν μόλις φορεθούν.

Οι πελάτες ενδέχεται να μην λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν τα αντικείμενα επιστραφούν σε εμάς που χρησιμοποιούνται ή πλένονται, όχι στην αρχική κατάσταση με ανέπαφες ετικέτες, με σημάδια ή οσμές (π.χ. άρωμα ή καπνός τσιγάρων)

Ζητάμε να επιστραφούν τα αντικείμενα μαζί με την αρχική συσκευασία του κατασκευαστή, έτσι ώστε οι μελλοντικοί πελάτες να μπορούν να λαμβάνουν το αντικείμενο όπως προορίζεται ο κατασκευαστής.

Φυλάξτε τα αποδεικτικά αποστολής κατά την αποστολή των εμπορευμάτων σε εμάς Αυτό είναι για δική σας ασφάλεια σε περίπτωση απώλειας εμπορευμάτων κατά τη μεταφορά.

 

Δικαίωμα ακύρωσης

Έχετε το νόμιμο δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας σύμφωνα με τους κανονισμούς του 2013 για τις συμβάσεις καταναλωτών (πληροφορίες, ακύρωση και πρόσθετες χρεώσεις). Ανατρέξτε στη σελίδα Δικαίωμα ακύρωσης για πλήρεις λεπτομέρειες.

 

Πολιτική επιστροφής

Για ολόκληρα αιτήματα επιστροφής παραγγελίας ή ακυρώσεις που λαμβάνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης της παραγγελίας, θα σας επιστρέψουμε την πληρωμή σας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων συσκευασίας και αποστολής (εκτός από τα πρόσθετα έξοδα που προκύπτουν εάν επιλέξατε έναν τύπο παράδοσης διαφορετικό από το λιγότερο ακριβό τύπος τυπικής παράδοσης που προσφέρεται από εμάς). Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για τα έξοδα επιστροφής των παραγγελιών.

Για αιτήματα επιστροφής μερικής παραγγελίας που ελήφθησαν εντός 14 ημερών από την ημέρα μετά την παράδοση, θα επιστρέψουμε τα έξοδα παραγγελίας. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για τα έξοδα επιστροφής των παραγγελιών.

Ολόκληρες ή μερικές αιτήσεις επιστροφής παραγγελίας που λαμβάνονται μετά από 14 ημέρες της ημέρας μετά την παράδοση μπορεί να γίνουν αποδεκτές κατά την κρίση μας και προσφέρεται πιστωτικό σημείωμα ή ανταλλαγή. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται και ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για τα έξοδα επιστροφής των παραγγελιών.

Τα τυπικά έξοδα αποστολής και αποστολής για ανταλλαγή αντικειμένων δεν θα χρεωθούν, εκτός εάν τα αντικείμενα ανταλλαγής επιστραφούν στη συνέχεια για επιστροφή χρημάτων, οπότε θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων. Η ταχεία συσκευασία και τα έξοδα αποστολής για ανταλλαγή αντικειμένων πρέπει να καταβληθούν εκ των προτέρων.

 

Διαδικασία

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία σύμφωνα με τους κανονισμούς του 2013 για τις συμβάσεις καταναλωτών (πληροφορίες, ακύρωση και πρόσθετες χρεώσεις). Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Για να υποβάλετε αίτημα επιστροφής μέσω αυτού του ιστότοπου, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα "Ολοκληρωμένες παραγγελίες", κάντε κλικ στο "Επιστροφή στοιχείων" δίπλα στη σχετική παραγγελία, συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε κλικ στην επιλογή "Υποβολή αιτήματος επιστροφής". Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email με τον αριθμό παραγγελίας σας, τι θέλετε να επιστρέψετε και γιατί θέλετε να το επιστρέψετε.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email με το αναγνωριστικό αιτήματος επιστροφής και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής των αντικειμένων σε εμάς.

Θα συμφωνήσουμε μαζί σας είτε για επιστροφή χρημάτων, αντικατάσταση ή ανταλλαγή του αντικειμένου βάσει διαθεσιμότητας.

Παρακαλώ δημοσιεύστε τα στοιχεία επιστροφής σε εμάς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο 14 ημέρες από την ημέρα κατά την οποία κοινοποιείτε το αίτημα επιστροφής. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια καταγεγραμμένη ή ιχνηλατημένη ταχυδρομική μέθοδο που παρέχει επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για την αξία που δημοσιεύτηκε.

Κατά την παραλαβή του πακέτου, θα καθορίσουμε εάν το αντικείμενο είναι αποδεκτό για επιστροφή σύμφωνα με την πολιτική μας.

Μόλις σας παραλάβουμε τα προϊόντα, θα σας στείλουμε μια επιβεβαίωση μέσω email και η επιστροφή χρημάτων σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία εντός 7 ημερών.

Οι επιστροφές χρημάτων θα επιστραφούν χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Μπορεί να χρειαστούν μερικές επιπλέον εργάσιμες ημέρες για το σύστημα τραπεζικών και πιστωτικών καρτών για την πίστωση των χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό σας μετά την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων.

Εάν το αντικείμενο δεν είναι αποδεκτό, θα σας το επιστρέψουμε με μια εξήγηση των λόγων για την επιστροφή του.