Πληρωμή

1. Δεχόμαστε αυτήν τη στιγμή μια ποικιλία πιστωτικών καρτών, συμπεριλαμβανομένων VisaMasterCard,Paypal. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα για να πληρώσετε για τη δική σας runtopstar.com αγορά, κάντε τα εξής:

 

1) Στη σελίδα του Καλαθιού αγορών σας, κάντε κλικ στο "ολοκλήρωση παραγγελίας" αφού ελέγξετε τα στοιχεία σας.

 

2) Στη σελίδα Πληροφορίες παραγγελίας, στην περιοχή Τρόποι πληρωμής, επιλέξτε Πιστωτική κάρτα.

 

3) Κάντε κλικ "να συνεχίσει την ολοκλήρωση της παραγγελίας" και συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (Αριθμός Κάρτας, Ημερομηνία Λήξης και Κωδικός Ασφαλείας).

 

4) Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας, κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια για να ολοκληρώσετε την πληρωμή για τα στοιχεία σας.

 

runtopstar.com δεν αποθηκεύει ούτε ελέγχει την πιστωτική σας κάρτα και τα προσωπικά σας στοιχεία. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα σχετικά με τη συναλλαγή της πιστωτικής σας κάρτας, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας για βοήθεια.

 

2. Η πλήρης πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 7 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας, διαφορετικά η παραγγελία θα είναι άκυρη ή ακυρωμένη από το σύστημα.

 

3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες, όπως υπεύθυνος επικοινωνίας, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα και αριθμό τηλεφώνου κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων του αγοραστή σας.

 

Εάν έχετε απορίες, μην διστάσετε να το κάνετε επικοινωνήστε μαζί μας. Δεν είμαστε μόνο φιλικοί, αλλά εντελώς διακριτικοί και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βεβαιωθούμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών.